C 2002 - 2011 Nevi Prod 2002 srl . E-Mail: admin@neviprod.ro
                   Modul in care arata casa poate avea un impact puternic asupra calitatii vietii tale de zi cu zi. Acesta este un concept care nu iese in evidenta de la inceput si totusi, atunci cand realizam ce inseamna o casa pe plan psihologic, functional si chiar si la nivel spiritual, influenta acestui spatiu poate deveni foarte clara.
                   "Acasa" este acel loc in care te simti in siguranta si unde poti lasa garda jos. Cand mintea ta este relaxata, tinde sa devina mai deschisa la dobandirea de idei, concepte si chiar la influente ale altor elemente din afara. Asta inseamna ca aspectele vizuale si emotionale ale casei, vor avea un efect profund asupra psihicului dumneavoastra.  Mai mult decat o afectare a planului psihologic, casa reprezinta de fapt o oglinda a ta. Toata lumea are un concept despre "sine" iar modul in care te defineste acest concept este alcatuit dintr-un numar de factori diferiti, incluzand aici slujba, familia, modul de viata si chiar felul in care te imbraci. Unul dintre elementele principale ale acestui concept este starea in care se afla casa ta, aceasta fiind centrul fizic al lumii tale si deci un element major in exprimarea caracterului tau. 
                     Deoarece casa are un impact atat de profund asupra personalitatii, trebuie sa faci eforturi pentru a creea un mediu care sa iti favorizeze dezvoltarea tipului de personalitate pe care doresti sa o adopti. Daca sunteti o persoana cu tendinte spre anxietate si stres si daca fiecare mic pas inapoi va induce o stare de suparare , poate veti dori sa dezvoltati un spatiu care poate fi pentru dumneavoastra un paradis de liniste si relaxare. O persoana letargica si nemotivata, fara o dorinta puternica de a lua viata in piept, poate ca va dori sa creeze un spatiu cu elemente interesante, culori indraznete si cu piese decorative inedite. Pe langa toate aceste lucruri, care sunt menite sa ne sustina moralul si sa ne dezvolte personalitatea, functionalitatea casei contribuie si ea la confortul tau zilnic.
                    Oricine si-a ratacit vreodata cheile in casa, a inteles ca dezordinea, poate avea un impact negativ asupra capacitatii de a rezolva lucrurile din viata de zi cu zi.  In forma sa cea mai simpla, acesta este locul unde va veti pastra toate bunurile . Trebuie sa intelegeti insa ca unele din obiectele care le detineti sunt lipsite de valoare, altele sunt nepretuite si orice altceva se incadreaza undeva la mijloc. Problema este ca multi nu au o strategie prin care sa aranjeze toate aceste obiecte diferite in acelasi spatiu. Rezultatul este de multe ori haos, cu obiecte decorative inutile, ceea ce face imposibil sa gasesti lucrul de care ai nevoie sau obiecte importante care sunt plasate in locuri nepotrivite, astfel incat acestea pot fi usor " pierdute". Solutia la aceasta problema este foarte usoara daca ne-am gandi sa organizam lucrurile si obiectele cat mai apropiat de tipicul nostru de viata.
                     Pe langa toate acestea, casa, poate fi folosita pentru nenumarate alte scopuri, puteti avea o intalnire de afaceri, o intalnire intima sau puteti organiza reuniuni de familie. Capacitatea dumneavoastra de a gazdui astfel de evenimente va fi determinata in cea mai mare masura de aspectul si starea locuintei. Daca veti incerca sa construiti o afacere trebuie sa aveti un spatiu cu un aspect profesional, pe cand organizarea de petreceri necesita un alt mod de a amenaja interiorul.  Functionarea relatiilor cu persoanele din anturaj este de fapt afectata de modul in care se prezinta locuita. Desi este posibil sa poti trai izolat, cele mai importante momente din viata sunt atunci cand interactionezi cu alti oameni. Daca locuinta ta este primitoare si ii face pe ceilalti sa se simta bine, viata ta sociala va cunoaste, automat, o imbunatatire.
                      Chiar daca iti place sa mergi in vizite la altcineva acasa, vor exista momente cand vei dori sa fii vizitat de prieteni. Modul in care esti perceput este influentat de felul in care traiesti si de cum iti organizezi lucrurile.  Din fericire, puteti controla acest mediu, facand modificari, decorative sau functionale, dupa cum obiectivele se pot schimba de la o zi la alta. Prin simpla amenajare a locuintei puteti exercita o influenta subtila asupra oamenilor din jurul tau si a modului in care traiesti.
O viata mai buna prin amenajarea unui interiorO viata mai buna
  prin amenajarea
    unui interior
Citeste mai mult
Citeste mai mult
Ce trebuie sa stii despre
Proiectul Tehnic (PT)?
Este mucegaiul o amenintare pentru casa ta ?
Citeste mai mult
Citeste si...